Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA RIM

Nakon Vekić ispala i Martić. Meč je trajao svega 77 minuta

WTA Berlin: Marti? poražena u 2. kolu od Švicarke Belinde Ben?i?
Foto: Wolfgang Kumm/DPA
1/3
08.05.2024.
u 20:00

Nesretno je u prvome kolu WTA masters 1000 turnira u Rimu prošla Petra Martić, a prije nje je poražena i Donna Vekić. Nju je nakon dva sata i 38 minuta igre svladala Ukrajinka Lesja Curenko sa 6-2, 3-6, 7-6 (5)

Nakon Donne Vekić veliki zemljani WTA masters 1000 turnir u Rimu napustila je i Petra Martić, koju je u 1. kolu s 6-2, 6-2 porazila Egipćanka Mayar Sherif. Martić (WTA-81.) je za samo 77 minuta izgubila od jedno mjesto bolje plasirane Egipćanke na terenima Foro Italica. Kod 6-2, 5-1 za Sherif uslijedio je poduži prekid zbog kiše, ali ni to nije spasilo Petru.

Dućanka je svoj početni udarac gubila pet puta, imala je samo postotka prvoga servisa i tri spašene od ukupno osam lopti za obrat. Bio je ovo njihov prvi međusobni dvoboj.

VIDEO Goran Ivanišević nasmijao zagrebačku publiku: Teniski meč igrao tavom

Ranije je poražena i Donna Vekić, a nju je nakon dva sata i 38 minuta igre svladala Ukrajinka Lesja Curenko sa 6-2, 3-6, 7-6 (5). U prvom setu 27-godišnja Osječanka napravila je previše pogrešaka i to u ključnim trenucima. Gubila je gemove na svoj početni udarac odmah u prvoj igri dvoboja te kod zaostatka 2-4 kada je "donirala" sedam godina stariju Curenko dvostrukom servis pogreškom. 

Iako u drugom setu nije bila suočena s niti jednom "break-loptom" Vekić se vratila lošim navikama iz prvog seta odmah na startu trećeg kada je Curenko "breakom" povela sa 2-0. Više pročitajte OVDJE.

GALERIJA Alcaraz svladao Đokovića i osvojio svoj prvi Wimbledon

 
WTA Berlin: Marti? poražena u 2. kolu od Švicarke Belinde Ben?i?
1/56

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije