Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRAJ SAGE?

Je li ovo novi Đokovićev trener? Jedna je osoba iz njegovog stožera svima privukla pažnju

ATP Masters 1000 - Monte Carlo Masters
Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS
1/4
07.05.2024.
u 16:33

Inače, Đoković je od ponedjeljka u Rimu, a pošto ima ulogu prvog nositelja na turniru, preskočit će prvo kolo dok ga u drugom čeka Rus Safiulin ili jedan od kvalifikanata

Već neko vrijeme, barem službeno, Novak Đoković nema svog glavnog trenera. Niti nekoliko tjedana nakon prekida suradnje s Goranom Ivaniševićem, najbolji tenisač svijeta nije donio konačnu odluku o tome tko će ga voditi u nastavku sezone u kojoj još uvijek nije osvojio niti jedan trofej.

Dugo su surađivali Novak i Goran, a nakon njihovog razilaženja, Đoković je odlučio raskinuti i s još ponekim članom njegova dosadašnjeg stručnog stožera. S velikim se zanimanjem pratilo u čijoj će pratnji Đoković stići u Rim gdje se ovoga tjedna igra veliki turnir iz Masters serije.

Kao što se moglo i pretpostaviti, s Đokovićem je u Italiju stigao Nenad Zimonjić. Nekada jedan od najboljih igrača u parovima bio je od velike pomoći Đokoviću i na priprema u Beogradu. Ponavljamo, suradnja Đokovića i Zimonjića nije službena, ali za vjerovati je da će to postati, možda čak i prije Roland Garrosa, drugog Grand Slam turnira sezone koji se u Parizu igra krajem mjeseca.

Inače, Đoković je od ponedjeljka u Rimu, a pošto ima ulogu prvog nositelja na turniru, preskočit će prvo kolo dok ga u drugom čeka Rus Safiulin ili jedan od kvalifikanata.

Nenad Zimonjić
Foto: DENIS BALIBOUSE/REUTERS

Komentara 1

PA
Pajdo
18:06 07.05.2024.

Hahaahaahss

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije