Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA OBITELJ

Iznenadno preminula NBA zvijezda! Bile su mu samo 33 godine

svijeća ilustracija
Foto: Pexels
05.05.2024.
u 17:40

U Brooklyn Netsima suigrač mu je bio bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović. Nakon što je završio karijeru u NBA igrao je u Europi i Kini

Bivši NBA košarkaš Darius Morris preminuo je u dobi od 33 godine. Prema pisanju američkih medija, Morrisovo tijelo je pronađeno u četvrtak, no još uvijek nije potvrđen uzrok smrti. "S velikom tugom javljamo da je naš voljeni sin Darius preminuo", napisala je obitelj bivšeg košarkaša.

Morris je na draftu 2011. godine bio 41. izbor, a u NBA ligi bio je četiri sezone. Tijekom tog vremena igrao je za Los Angeles Lakerse, Los Angeles Clipperse, Memphis Grizzliese, Brooklyn Netse i Philadelphia 76erse.

U Brooklyn Netsima suigrač mu je bio bivši hrvatski košarkaški reprezentativac Bojan Bogdanović. U NBA ligi odigrao je ukupno 132 utakmice. Prosječno je zabijao 3.3 poena. Nakon što je završio karijeru u NBA igrao je u Europi i Kini. Posljednji mu je klub bio francuski Gravelines. Umirovio se 2020. godine.

VIDEO Bivši NBA igrač Gordan Giriček o teškom periodu u svojoj karijeri: 'Sjeo sam na kauč i plakao'

 

Komentara 1

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
22:33 05.05.2024.

koliko je puta bio bocnut? o tome necemo sada zar ne...to s vakcinom je proslost a ljudi neka sada umiro ko muhe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije