Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZADOVOLJAN POLITIKOM

Igor Štimac prozvao Marka Zuckerberga: 'Pozivam sve da naprave ovo'

Igor Štimac
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/5
08.05.2024.
u 12:52

"Nakon što smo čuli Marka Zuckerberga kako kaže da objavljivanje molitve "Oče naš" krši njegovu Facebook politiku, pozivamo sve kršćane da objave molitvu "Oče naš" na Facebooku", napisao je Štimac

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac na Facebooku je pozvao na objavljivanje molitve "Oče naš". Tvrdi da je predsjednik uprave Mete Mark Zuckerberg rekao da objavljivanje krši politiku te društvene mreže.

"Nakon što smo čuli Marka Zuckerberga kako kaže da objavljivanje molitve "Oče naš" krši njegovu Facebook politiku, pozivamo sve kršćane da objave molitvu 'Oče naš' na Facebooku.

Objavimo javno svoju vjeru, podsjećajući da je Isus rekao: "Tko me se odrekne ovdje na zemlji, odreći ću se i ja njega pred Ocem svojim koji je na nebesima", napisao je Štimac te dodao riječi molitve "Oče naš".

Inače, Štimac je posljednjih godina izbornik Indije, a u posljednje vrijeme ne ide mu baš najbolje. Stoga se može čuti sve više kritika na njegov račun.

"Tu sam da ispunim misiju i bit ću tu do lipnja", odgovorio je Štimac nedavno kritičarima.

Komentara 4

Avatar votum
votum
14:15 08.05.2024.

Koji vas vrag goni na Metu, X, Tik Tok i slično. Svjedočite Boga živeći ŽIVOT!

Avatar joshan
joshan
16:35 08.05.2024.

bravo igore !

PO
podanak
14:49 08.05.2024.

Vjera i molitva su intimne stvari i nema nikakve potrebe za vjerskim isticanjem u javnom životu. Katoličanstvo je samo jedna od mnogobrojnih vjera i gospodin Zuckenberg pametno postupa. Nadmetanje molitvom i nametanje vjere, podjele na pravovjerne i infidele - to je nakaradno. Stoga. Šerife, slobodno moli u svojoj privatnosti i, za promjenu, odnosi se prema ljudima kao istinski vjernik, a ne siledžija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije