Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAPETAN VATRENIH

FOTO Golemi mural s likom Luke Modrića osvanuo u Zagrebu. Na predstavljanje dolaze Zajec i dinamovci

Zagreb: Napravljen mural posvećen Luki Modrić
Foto: Marko Juric/PIXSELL
1/13
28.04.2024.
u 17:00

Budućnost Luke Modrića u Real Madridu pod velikim je upitnikom. Ugovor mu vrijedi do kraja aktualne sezone, a pitanje je hoće li biti produžen ili kapetan vatrenih treba tražiti novi dom. Upravo tu u priču ulazi Dinamo koji kampanjom "Imalo bi smisla" želi potaknuti Modrića da se vrati na Maksimir

U zagrebačkom naselju Ferenščica napravljen je mural posvećen kapetanu hrvatske nogometne reprezentacije Luki Modriću. Ukrasio je jedno od pročelja u Ivanićgradskoj ulici, a predstavljen je u nedjelju poslijepodne.  Na njemu je Luka Modrić prikazan u reprezentativnom dresu. Na predstavljaju su najavljeni igrači Dinama i predsjednik Velimir Zajec. Uprava kluba radi na kampanji "Imalo bi smisla" čiji je zadatak raznim akcijama vratiti Luku Modrića na Maksimir.

Nije ovo jedini mural posvećen Modriću. Jedan se nalazi i u Osijeku, u ulici koja vodi prema centru grada. Na njemu je hrvatska trobojnica i ispisano ime hrvatskog kapetana. Među muralima koji krase stadion Dinara u Kninu jedan od prikazanih je Modrić, a njegov lik se nalazi i na zgradi Fakulteta prirodoslovno matematičkih znanosti u Mostaru. Fotografije zagrebačkog i drugih spomenutih kreacija možete vidjeti u galeriji.

Ugovor između Luke Modrića i Real Madrida vrijedi do kraja ove godine. U "kraljevskom klubu" ostao je kako bi igrao i ostao u formi za Europsko prvenstvo 2024. u Njemačkoj. Međutim, pomicanjem fokusa na mlađe igrače koji će nositi klub u godinama koje slijede, hrvatskom kapetanu minutaža je znatno pala. Premda igra sjajno i doprinosi svojoj momčadi, zbog čega Španjolci priželjkuju njegov ostanak, samo je pitanje trenutka kada će početi pristizati ponude iz Saudijske Arabije, a možda i SAD-a. U priču je uključen i Dinamo koji se nada da bi Modrić mogao nastaviti val povrataka vatrenih na hrvatske terene.

GALERIJA Pogledajte murale oslikane u čast Luke Modrića

Zagreb: Napravljen mural posvećen Luki Modrić
1/13

Komentara 2

GN
gnoj
07:46 29.04.2024.

Ni malo ne sliči na Luku !

GN
gnoj
18:50 28.04.2024.

Sada će ga možemo dati maknuti !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije