Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA IH SPLIT

Cibona velikom pobjedom izborila polufinale! Repeša: 'Igrači su apsolutni heroji'

Zagreb: Susret Cibone i Zaboka u četvrtfinalu doigravanja FavBet Premijer lige
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/3
09.05.2024.
u 21:16

Trener Cibone Dino Repeša izjavio je kako je iznenađen lakoćom kojom je njegova momčad dobila dvije domaće utakmice. Vukovi su svjesni kako ih čeka objektivno jači protivnik, ali spremni su probati iznenaditi

Cibona se lako obračunala sa Zabokom u trećoj utakmici četvrtfinala prvenstva Hrvatske. Vukovi su slavili s uvjerljivih 97:67, a do pobjede ih je vodio Aleksandar Aranitović s 33 poena. Cibona je odlično čuvala dva najbolja igrača Zaboka Amerikanca Nickolasa Neala i jednog od najboljih igrača osnovnog dijela sezone Dinu Cinca.

Igrači u koje su Zabočani polagali najviše nade zajedno su zabili samo 9 poena. Napomenimo i da Dino Cinac uopće nije igrao u drugom poluvremenu. Cibona je već nakon prve četvrtine imala 14 poena prednosti koja je do kraja utakmice samo rasla.

VIDEO Spektakl za Draženov rođendan: Stižu NBA zvijezde, članovi Dream Teama, Draženovi suigrači i legendarni trener

Trener Cibone Dino Repeša izjavio je kako je iznenađen lakoćom kojom je njegova momčad dobila dvije domaće utakmice. On i igrač utakmice Aranitović čestitali su Zaboku na odličnoj sezoni te najavili polufinalnu seriju protiv Splita. Obojica su svjesni kako ih čeka objektivno jači protivnik, ali spremni su probati iznenaditi.

Trener Repeša je i naglasio kako nikada nije bio u ovakvoj situaciji da ima samo četiri seniora u momčadi te kako su njegovi igrači apsolutni heroji. Najefikasniji igrač gostujuće momčadi bio je dvadesetogodišnji Antonio Sikirić s 20 poena.

GALERIJA Hrvatska upisala važnu pobjedu protiv Cipra (92-63)

Zagreb: Susret Cibone i Zaboka u četvrtfinalu doigravanja FavBet Premijer lige
1/37

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije