Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THIAGO SILVA

Brazilska legenda napušta Chelsea nakon četiri godine: 'To ne znači da je konačan kraj'

FILE PHOTO: Premier League - Aston Villa v Chelsea
Andrew Boyers/REUTERS
29.04.2024.
u 15:25

Silva, koji je igrao za Fluminense i Milan, pridružio se Chelsea u kolovozu 2020. nakon isteka ugovora s PSG-om gdje je proveo osam godina.

Brazilski branič Thiago Silva (39) napustit će Chelsea na kraju sezone nakon četiri godine provedene u ovom klubu iz zapadnog Londona, objavio je u ponedjeljak engleski prvoligaš. Bivši kapetan brazilske reprezentacije nije naznačio namjerava li nastaviti svoju igračku karijeru nakon završetka sezone 2023./2024.

GALERIJA Engleski mediji dive se Jošku Gvardiolu

FILE PHOTO: Premier League - Aston Villa v Chelsea
1/4

Silva, koji je igrao za Fluminense i Milan, pridružio se Chelsea u kolovozu 2020. nakon isteka ugovora s PSG-om gdje je proveo osam godina. U dresu Chelseaja odigrao je 151 utakmicu i osvojio tri velika trofeja- Ligu prvaka, Svjetsko klupsko prvenstvo i Europski superkup 2021.

VEZANI ČLANCI:

"Chelsea mi puno znači. Došao sam ovdje s namjerom da ostanem samo godinu dana, ali na kraju su to bile četiri godine. U tom sam razdoblju uvijek davao sve od sebe, ali nažalost sve ima početak, sredinu i kraj", rekao je Brazilac.

"To ne znači da je to konačan kraj. Nadam se da ću ostaviti otvorena vrata kako bih se mogao vratiti u bliskoj budućnosti, čak i ako bude u nekoj drugoj ulozi", dodao je Silva.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije