Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 80
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ENERGIČAN

VIDEO Pogledajte nastup Baby Lasagne na probi: Nakon ovoga su mu porasle šanse za pobjedu

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/9
06.05.2024.
u 19:20

Publika diljem svijeta obožava našeg predstavnika što je vidljivo i iz brojnih komentara na društvenim mrežama gdje Baby Lasagni pristižu poruke podrške iz cijeloga svijeta.

Baby Lasagna odradio je kostimiranu probu uoči svog sutrašnjeg nastupa u prvoj polufinalnoj večeri na eurovizijskoj pozornici u Malmö Areni u Švedskoj. Samouvjeren nastup i odlični kostimi našeg predstavnika i njegove ekipe s kojom nastupa još su jednom potvrdili kako je Marko Purišić s razlogom na vrhu eurovizijskih kladionica. Prisutni u Malmö Areni nisu skrivali oduševljenje njegovim nastupom, a koliko je energično izgledao njegov nastup pogledajte u videu:

VIDEO Pogledajte odličan nastup Baby Lasagne na eurovizijskoj pozornici uoči polufinala 

Publika diljem svijeta obožava našeg predstavnika što je vidljivo i iz brojnih komentara na društvenim mrežama gdje Baby Lasagni pristižu poruke podrške iz cijeloga svijeta. - Ne razmišljam o tome što će biti sutra. Probe su odrađene i znam otprilike kako će to izgledati u polufinalu. Fokusiran sam samo na sebe i na svoj nastup - rekao nam je Marko Purišić danas dok smo razgovarali s njim uoči probe. Otkrio nam je tada i kakve rituale ima prije nastupa.

– Molitva i nekad boksanje u prazno. Znam i poslušati rap muziku – kaže Marko i dodaje da mu je jedan od rituala prije spavanja gledanje serije "U uredu", koju gleda valjda deseti put. – Michael mi je najdraži lik, a omiljena mi je cijela prva sezona. Bolja mi je američka verzija od engleske. Obožavam taj njihov cinični humor i susramlje. Tu sam našao neku svoju komfor-zonu. Gledat ću je i večeras ako me Elizabeta pusti. Ona ne može to gledati toliko puta kao ja – nasmijao se Marko.

Malmo: Baby Lasagna na probi uoči prve polufinalne večeri Eurosonga
1/26

Nakon ovog odličnog nastupa na kostimiranoj probi na eurovizijskim kladionicama su se Baby Lasagni povećale šanse za pobjedu i sada iznose 28 posto. Drugi je na kladionicama sa 16 posto šansi za pobjedu predstavnik Švicarske Nemo, dok se na trećem mjestu s 12 posto šansi za pobjedu nalazi predstavnica Italije Angelina Mango koja će svoju zemlju predstaviti s pjesmom "La noia".

Komentara 1

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
00:42 07.05.2024.

Trebamo biti ponositi, jer Baby Lasagna je hrvatski Bob Dylan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije