Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJE

Tragične sudbine lica naših realityja: Saša sina nije dočekao, Edita sletjela s ceste...

Foto: RTL, Nova TV
1/40
23.04.2024.
u 21:00

Vijest da je preminuo ribar Vico iz ovotjedne "Večere za 5" šokirala je javnost, a mi smo se prisjetili ostalih lica popularnih showova koji su nas nažalost iznenada napustili...

Ovotjedne emisije showa "Večere za 5" izdvajaju se od ostalih. Ribar Vico iz Šibenika, koji je preminuo netom nakon snimanja, sudionik je emisija koje će ovih dana biti na malim ekranima. "Šibenski tjedan" snimljen je prije nekoliko mjeseci, ali emisije će biti emitirane prvi put. Vico je najveću ljubav imao prema ribarenju, a pored toga uživao je i u košarci i druženju s prijateljima. Kroz show je pokazao da poštuje tradicije svog dalmatinskog kraja. Njegova obitelj htjela je da se emisije emitiraju, a RTL je izrazio sućut. Ljubitelji "Večere za 5" i drugih zabavnih emisija ne suočavaju se prvi put s gubitkom kandidata s malih ekrana.

 

Davor Andročec

Foto: Facebook

Davor Andročec, natjecatelj showa "Superpar" i kandidat "Večere za pet" izgubio je život u prometnoj nesreći u kolovozu 2023. u 50. godini. Bio je strastveni bajker i umirovljeni branitelj, a najbolji prijatelj opisao ga je kao "neopisivo, ali pametno hrabrog". Iako je bio oprezan vozač, naposljetku je doživio istu sudbinu kao i otac, poginuo je na motociklu. Za sobom je ostavio suprugu Meri i četvero djece. 

 


Josip Vodička

 

Foto: RTL

Mladi Josip koji je nekima poznat iz showa "Ljubav je na selu" preminuo je u 32. godini života. Tužnu vijest potvrdio je njegov otac Damir koji je izjavio da je smrt bila iznenadna i da je mogući uzrok nepravilnost rada srca. Na show se prijavio kako bi pronašao ljubav i djevojku koja će ga cijeniti kao čovjeka, poljoprivrednika i ljubavnog partnera. Bio je član DVD-a, gdje je bio voljen i cijenjen. Previše vremena trošio je na posao zbog čega se jednom rastao, a iza sebe je ostavio kći.


Danijel Mihaljčić

Foto: RTL/Screenshot

Danijel je bio kandidat show-a "Život na vagi". Bio je vrlo uporan i odlučan u tome da smršavi, međutim zbog zdravstvenog stanja i ozljeda odlučio je napustiti show. Izjavio je da mu je cilj doći do 110-115 kg, a na vaganju u finalu pokazalo se da ima 33,2 kg manje. Sudjelovao je u petoj sezoni. Najveća želja bila su mu putovanja, a ostale strasti bile su mu kiparstvo i slikanje te se profesionalno bavio dizajnom interijera. Danijel je preminuo u ožujku 2021. od posljedica srčanog udara u 48. godini života. Bio je otac dvoje djece. Jedan je od četiri kandidata "Života na vagi" koji su preminuli unutar jedne godine.

 

VEZANI ČLANCI:

 


Vanja Žikić

 

Foto: Instagram screenshot

 

Godine 2020. preminula je Vanja, nakon pet dana borbe s bakterijskom upalom pluća. Imala je samo 30 godina. U emisiju je došla sa 140 kg, a tužnom pričom pogodila je kandidate i gledatelje  showa "Život na vagi". Zbog pretilosti nije mogla vezati cipele, voziti bicikl, obući traperice... Podršku za mršavljenje nije dobila ni od roditelja. Nakon izlaska iz emisije, nastavila je trenirati te upoznala i ljubav.

 


Damir Leskovec

Foto: RTL Screenshot

 

Kandidat prve sezone showa Damir Leskovec preminuo je u 49. godini života 2020. Prilikom ulaska u show, imao je 173,9 kilograma i tada je i sam priznao da njemu to nije show, već pitanje života i smrti. Bio je samohrani otac 14 godina, i unatoč teškom zdravstvenom stanju, radio je kao vozač i zaštitar. Najveća želja bila mu je provesti što više vremena s kćeri Valentinom. Doživio je moždani udar te je zbog problema s disanjem bio na kisiku neko vrijeme prije smrti.

 

Neven Vuljanković

Foto: RTL/Screenshot

 

Poznat kao "najveći" natjecatelj "Života na vagi" sve do četvrte sezone. Neven je ušao u show s 240 kilograma. Obitelj i prijatelji bili su mu velika podrška tijekom njegova putovanja u showu, a svi će ga uvijek pamtiti kao simpatičnog i nasmijanog. Živio je u Vrbovcu sa suprugom Ivanom. U show je ušao jer je želio djecu, čemu je na putu stajala njegova težina. Tvrdio je da mu je show promijenio život i navike koje je imao do tada. Preminuo je u 40. godini života 2021. godine u bolnici.

 

Anja Boronjek

Foto: RTL/Screenshot

 

Anja je 2016. sudjelovala u sedmoj sezoni showa "Ljubav je na selu" i mnogi je pamte po njenoj zaljubljenosti u kandidata Alojza Kanceljaka Lojzeka. Pamti je se po tome kako je samo htjela ljubav, zbog čega je dolazila u sukobe s ostalim kandidatkinjama. U trenutku smrti imala je 37 godina, a kako su mediji navodili uzrok smrti je gušenje ugljičnim monoksidom.

 

Edita Ptičar

Foto: Nova TV

 

Edita je sudjelovala u show-u "Farma". Kandidati su je smatrali iskrenom, a kolegica Anica nazvala ju je "borcem protiv nepravde". Poginula je u prometnoj nesreći 2018. Imala je samo 24 godine, a kolege i stotine ljudi na društvenim mrežama izrazili su žalost i uputili samo lijepe i nježne riječi. Kolegica Anica opisala ju je kao "borac protiv nepravde".

 

Saša Vujnović

Foto: Nova TV

 

Godine 2020. na gradilištu poginuo je Saša Vujnović, pobjednik šeste sezone reality showa 'Farma'. Imao je samo 28 godina, a njegova partnerica samo dva tjedna kasnije na svijet je donijela njegovo dijete. Iza sebe je ostavio dvoje djece i partnericu koja ga opisuje kao osobu koja ju je naučila živjeti i voljeti.

 

FOTO Prvi put od objave da ima rak Kate Middleton se oglasila na Instagramu, imala poseban povod

1/8

 

Dubravka Ujević Veron

Foto: RTL

 

Dubravka Ujević Veron, natjecala se 2018. u "Big Brotheru". Javnost ju je tada upoznala kao simpatičnu i dragu Slavonku spremnu na mnoge izazove reality showa. Hobiji su joj bili glazba, film, sport i kuhanje. Dubravka je preminula u ožujku 2020. godine nakon borbe s bolešću u 49. godini. Iza sebe je stavila supruga.

 

VIDEO: Tajči zapjevala 'Dvije zvjezdice' na zabavi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije