Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek svoja

Mojmira Pastorčić oduševila frizurom: Ma pusti politiku, večeras izgledaš fenomenalno!

Mojmira Pastorčić
Foto: Dražen Kokorić
1/34
30.04.2024.
u 09:11

Voditeljica i urednica se sinoć na ekranu pojavila u odličnom bijelom sakou i sa ženstvenim valovima u kosi

Urednica i voditeljica RTL Direkta, Mojmira Pastorčić, poznata je i po tome da pred kamerama voli biti odjevena u efektne, ali basic kombinacije, a kosu najčešće izravna ili ju sveže u rep. Stručnjaci bi rekli da je čitav njezin styling zapravo, kao što i treba biti, u funkciji emisiji, a ona ga vrlo rijetko mijenja. Sve je uvijek pažljivo odabrano na način da Mojmira izgleda svježe i moderno, ali ništa ne odvlači pažnju od sadržaja emisije. Sinoć su ipak gledatelji primijetili mali stilski odmah od onoga što uobičajeno nosi. Naime, Mojmira se na ekranu pojavila u odličnom bijelom sakou i sa ženstvenim valovima u kosi. Gledateljima se ova promjena svidjela, a komentirali su to i na društvenim mrežama, posebno na Facebook stranici emisije RTL Direkt. Jedan od gledatelja čak je napisao:

-  Ma pusti politiku Mojmira, večeras izgledaš fenomenalno! Mojmira inače vrlo rijetko govori o izgledu, u rijetkim medijskim istupima uvijek je fokusirana na posao.

Foto: Screenshot

Podsjetimo, voditeljica u emisiji često iznenadi temama kojima se bavi, ali povremeno i svojim izdanjima. Jednom prilikom tako je iznenadila svojom jeans kombinacijom, a često se radi i o frizurama ili drugim modnim dodatcima. Jednom je vodila Direkt i bez šminke.

Mojmira Pastorčić
1/72


Nedavno je tako odgovorila  jednoj poznatoj osobi i nasmijala brojne.  Naime, posljednja vijest u toj emisiji bila je o liniji odjeće Victorije Beckham, a nakon toga se Mojmira nadovezala na Victorijinu izjavu. Poznata pjevačica u filmu ''Beckhamovi'' posebno se istaknula izjavom da je odrasla u radničkoj obitelji, a umirovljeni nogometaš na to joj kaže da bude iskrena i ne laže. Potom ju je pitao u kojem automobilu ju je otac vozio u školu. Ona se pokušala izvući, no neuspješno, a na kraju je kazala da se radilo o Rolls Royceu. Vezano uz tu izjavu, Victorija je odlučila napraviti i svoje majice koje prodaje.

 

Foto: Screenshot

Naime, tu izjavu je Victorija unovčila tako da je napravila majice s natpisom ''Moj tata ima Rolls-Royce''. Jedna majica stoji 130 eura, a do njih se trenutačno ne može doći jer su rasprodane. U promociju majica uključila se i sama te u jednom videu istaknula da svi vole majice sa sloganima i tražila da joj obožavatelji otkriju u kakvom je autu njihov tata njih vozio u školu. Upravo je ovu priču Mojmira prepričala ma kraju emisije, a potom se i sama nadovezala.

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: Hana i Petar Grašo ponovno će postati roditelji!

Komentara 1

ME
MediciKM
11:22 30.04.2024.

Ova ekipa ne bi se smjela ni fotkati ispred ove palače kulture a ne kročiti unutra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije