Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VODIMO NA KLADIONICAMA

Kolinda Grabar - Kitarović oduševljena je Baby Lasagnom: Nakon dugo vremena ću gledati Euroviziju

Varaždin: Jakov i Kolinda Grabar Kitarović zajedno prate meč Davis Cupa
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
1/13
03.05.2024.
u 14:40

Fantastično je vidjeti tako ljubaznog, skromnog i prizemljenog mladog umjetnika koji ponosno prihvaća svoje podrijetlo i nasljeđe,

Naša bivša predsjednica Kolinda Grabar - Kitarović na Instagramu je pružila podršku našem predstavniku na Euroviziji Baby Lasagni. Objavila je njegovu fotografiju i pozvala sve da podrže Marka Purišića i poručila je kako će prvi put nakon dugo vremena gledati Euroviziju. 

- Jako sam uzbuđena što ću prvi put nakon dugo vremena gledati Euroviziju! Hrvatski predstavnik Marko Purišić, koji nastupa pod umjetničkim imenom Baby Lasagna, na pozornicu će izvesti pjesmu “Rim Tim Tagi Dim”. Fantastično je vidjeti tako ljubaznog, skromnog i prizemljenog mladog umjetnika koji ponosno prihvaća svoje podrijetlo i nasljeđe. Njegova glazba govori svima nama,  bilježi životne dileme i osjećaje koji široko odjekuju, a pritom ne vrijeđaju nikoga. Podržimo ga! Naprijed Marko! Naprijed Hrvatska! - napisala je na Instagramu Kolinda Grabar - Kitarović. 

 

 

VEZANI ČLANCI

Na eurovizijskim kladionicama naš predstavnik je na prvom mjestu i predviđa mu se 24 posto šansi za pobjedu, dok njegova najveća konkurencija Nemo iz Švicarske ima 17 posto šansi za pobjedu. Baby Lasagna odradio je jučer i drugu probu za svoj nastup u polufinalu u kojem nastupa 7. svibnja i otkrio je kako je prošla druga proba.

- Osjećaj je bio malo lošiji nego na prvoj probi jer nisam uspio pokupiti te plesne korake, ali treći put - kad se snimalo - uspio sam, tako da sam zadovoljan. Ostale su još sitnice za riješiti - izjavio je Marko poslije probe. Otkrio je i kako su napravljene neke promjene u koreografiji i kada zaboravi na neke korake onda mu koreografkinja Luana šapne koji je sljedeći korak. Ispričao je i kako su promjene u koreografiju uveli zbog gledanja u kameru i pjevač je priznao kako mu je taj kontakt s kamerom najteži zadatak.

Varaždin: Jakov i Kolinda Grabar Kitarović zajedno prate meč Davis Cupa
1/44

Nakon druge probe obožavatelji su bili oduševljeni što se na pozornici pojavio sa svojom starom frizurom, a ne sa zalizanom frizurom kakvu je imao na prvoj probi i u razgovoru sa Zlatom Muck Sušec naš predstavnik na Euroviziji ispričao je kako se u polufinalu neće pojaviti sa zalizanom frizurom. 

-  Vjerojatno će biti ovakva podignuta, kao što je bila na drugoj probi... Isprobavali smo novu frizuru i mojem cijelom timu se sviđa, a meni je osobno uvijek bila draža ova. Da mi je ona zalizana draža, tako bih nosio uvijek. A i ljudi su reagirali da im je draža ova, pa treba slušati ljude - rekao je Baby Lasagna.

VIDEO Baby Lasagna: 'Nitko od nas nije na razini Mozarta, ni Lidija Bačić, ni ja'

 

Komentara 2

Avatar babinjak1984
babinjak1984
18:09 03.05.2024.

Tako je govorila i za ŠČ..

FV
Frajle.VK
16:10 03.05.2024.

Pa čak Kolinda i ti slični političari imaju zaslugu zbog inspiracije ove pjesme. Ipak je inspirirana odlaskom iz Hrvatske zbog loših ekonomskih i političkih uvjeta....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije