Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
javila se na Instagramu

Ivana Paradžiković otišla u Njemačku: 'Bogat život nema nikakve veze s novcem'

Foto: Instagram
1/21
10.05.2024.
u 14:00

Novinarka je otkrila gdje je trenutno otputovala, a na društvenim mrežama u posljednje vrijeme dijeli putno videa planinarenja, putovanja te uživanja u prirodi.

Novinarka, urednica i voditeljica Ivana Paradžiković otkrila je gdje je trenutno otputovala, a na društvenim mrežama u posljednje vrijeme dijeli putno videa planinarenja, putovanja te uživanja u prirodi. Isto je bilo i ovaj put, a sada  se našla u Njemačkoj. 
- Bogat život nema nikakve veze s novcem- poručila je pojasnila: - Stvar je u koliko uzimaš, a koliko daješ. Sreće nema u pretjerivanju. Razmišljam to dok jedem ovaj naaaaajfiniji paradajz, jaja i kobasicu kupljenu na aparatu, proizvode domaćih seljaka. Zaustavili smo se kombijem na mjestu koje mi se činilo savršeno, pronašla sam ga na aplikaciji za kampiranje. Taman zalazi sunce iznad polja uljane repice. Znate li sto znaci održivi turizam? Kako putovati savjesno? Ako vas brinu klimatske promjene, ako vam se ne sviđaju pretjerane gužve u turističkim mjestima, ako vas muče nepošteni uvjeti radnika u turističkoj industriji… razmišljate održivo - poručila je pa pojasnila što sve može bit održivo u turizmu.

-  Život je divan kada ga imate vremena vidjeti i doživjeti - zaključila je uz predivne fotografije,

Podsjetimo, nedavno se Iana javila s područja ušća Neretve. Ivana je pozirala u badiću, pokazala prekrasnu prirodu, a opisala je i svoju ideju koju je imala za to kako provesti taj dan. 

- Imam ideju. Odvest ćemo se kombijem na plažu; trčat ćemo po moru, izležavati se cijelo poslijepodne, jesti vrgoračke jagode i …maštati - napisala je. Dodala je i da se nije okupala, već je samo namakala noge. 

VIDEO Baby Lasagna u Euro fans clubu zapjevao "Rim Tim Tagi Dim"

 

 

Ključne riječi

Komentara 1

VI
virinvanizaćoška
15:27 10.05.2024.

Ova iskače iz paštete, odkad je odradila za Dodika.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije