Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ljubimac publike

Gibonni otvara prvu večer Melodija Jadrana! Počela prodaja ulaznica

Foto: PR
1/17
07.05.2024.
u 12:23

Ovogodišnje Melodije Jadrana započet će koncertom jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Gibonnija, koji će u Galeriji Meštrović svojim predivnim pjesmama i jedinstvenom stilu izvedbe uvesti publiku u vrhunsku glazbenu čaroliju

Zlatan Stipišić Gibonni otvorit će prvu glazbenu večer Melodija Jadrana 21. lipnja u Galeriji Meštrović u Splitu. Danas su u prodaju puštene ulaznice za višestruko nagrađivanog hrvatskog glazbenika koji će svojim najpoznatijim hitovima uvesti posjetitelje u raskošnu glazbenu manifestaciju. Ovogodišnje Melodije Jadrana započet će koncertom jednog od najpopularnijih hrvatskih glazbenika Gibonnija, koji će u Galeriji Meštrović svojim predivnim pjesmama i jedinstvenom stilu izvedbe uvesti publiku u vrhunsku glazbenu čaroliju. Glazbeni spektakl koji je prošle godine osvojio publiku i mnogobrojne gledatelje, Zlatan Stipišić Gibonni otvoriti će svojim poznatim hitovima poput Libar, Lipa moja, Činim Pravu Stvar, Judi, Zviri i Beštimje i Posoljeni Zrak i Razlivena Tinta i brojnim drugim.
Ulaznice za prvu večer i Gibonnijev koncert mogu se nabaviti preko online sustava ADRIATICKET , kao i ulaznice za drugu i treću večer Melodija Jadrana.

VEZANI ČLANCI:


Podsjetimo, drugu večer nastupit će poznati hrvatski pijanist i skladatelj Matej Meštrović. Uz dirigenta Mirana Vaupotića i Davide Alognu na violini, uz pratnju  gudačkog orkestra La Scala iz Milana, slavni virtuoz će izvesti Vivaldijevo remek djelo „Četiri godišnja doba“, dok će u završnoj večeri na pozornici stati najveće domaće zvijezde, ali i mlade nade hrvatske glazbe čije vrijeme tek dolazi. U velikom finalu spektakla pod nazivom „Hit ljeta“ premijerno će svoje pjesme izvesti (abecednim redom) Adi Šoše, Cambi, Domenica, Doris Dragović, Dražen Zečić & Anđela, Giuliano, Goran Karan, Hari Rončević, Ivica Sikirić Ićo, Ivan Ive Županović, Jelena Rozga, Lorena, Luka Nižetić, Tonči Huljić & Madre Badessa & Baby Lasagnna & Petar Šegedin Pjero, Marija Mirković, Marino, Mia Dimšić, Neno Belan, Saša Antić & Jordes, Tiho Orlić, TransAcoustic, Vanna i Sergej, Zorica Kondža.

VIDEO: Baby Lasagna hit je u Švedskoj!

 



 
Ključne riječi

Komentara 1

Avatar IvanR
IvanR
05:13 11.05.2024.

Da li njega neko razumije, ja ne. Djeluje nepovezano.Sa kime se svadja? Iz paštere izlazi na radiju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije