Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆA MU JE PODRŠKA

FOTO Zaručnica Baby Lasagne objavila dirljive fotografije, evo što rade nakon nastupa

Foto: Elizabeta Ružić/Instagram
1/8
08.05.2024.
u 12:18

Elizabeta i Marko dokaz su da iza uspješnog muškarca uvijek stoji uspješna žena. Ružić je izrazito talentirana mlada umjetnica koja se bavi videoprodukcijom i art fotografijom, a upravo je ona osmislila spot za ''Rim Tim Tagi Dim'' koji je zasjeo na vrh liste najgledanijih glazbenih videa u Hrvatskoj, pa i regiji.

U utorak je održana prva polufinalna večer ovogodišnje Eurovizije, a jedan od najzapaženijih nastupa bio je upravo našeg predstavnika Baby Lasagne (28), s kojim je u jednom trenutku pjevala i plesala cijela Malmö Arena. Marko je zasluženo prošao u finale, u kojem će mu društvo praviti i izvođači iz Slovenije, Srbije, Portugala, Litve, Finske, Cipra, Irske i Luksemburga. Purišiću u Švedskoj društvo pravi njegova zaručnica i dio tima Elizabeta Ružić (27), koja se sad oglasila na društvenim mrežama.

Lijepa Elizabeta na svojem je Instagram profilu objavila nekoliko fotografija na kojima se ona, Lasagna i ostatak ekipe druže iza svjetala pozornice, a možemo i vidjeti našeg predstavnika u opuštenijem izdanju. U opis objave stavila je nekoliko reakcija, onu slavljeničku zbog prolaska u finale, mačku kao zaštitni znak svog zaručnika te zaljubljeni emotikon.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elizabeta (@elizabeta_ruzic)

Ova objava naišla je na oduševljenje fanova, kojih je nakon sinoćnjeg performansa sve više.

"Oboje izgledate tako lijepo", "Bili ste sjajni, cijela Hrvatska je s vama", "Divna ti je bila haljina!", "Ti si bila teški art deco glam!", "Oboje bi trebali biti ponosni", "Elizabeta, želimo ti zahvaliti jer bez tebe ovo predivno putovanje ne bi bilo moguće. Ti si mozak iza Markovog uspjeha", neki su od komentara euforičnih obožavatelja.

VEZANI ČLANCI:

Elizabeta i Marko dokaz su da iza uspješnog muškarca uvijek stoji uspješna žena. Naime, Ružić je izrazito talentirana mlada umjetnica koja se bavi videoprodukcijom i art fotografijom, a upravo je ona osmislila spot za "Rim Tim Tagi Dim" koji je zasjeo na vrh liste najgledanijih glazbenih videa u Hrvatskoj, pa i regiji. Njihova ljubavna priča suvremena je bajka.

– Marko i ja se znamo više od tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za taj bend. Vidjela sam sliku i pomislila: "Vidi, koji zgodan lik." Odlučila sam ga dodati na Instagramu i on je mene zapratio nazad. I onda mi se javio. Love Story 21. stoljeća – ispričala je jednom prilikom, a Marko se osvrnuo na njihov prvi spoj.

GALERIJA: Baby Lasagna ima najgledaniji nastup na YouTubeu, ali nećete vjerovati tko ga je prešišao na TikToku

1/30

– Elizabeta je rekla da je došla kući i pustila svoju heartbreak playlistu, da je po njoj prošlo grozno, a meni je prošlo savršeno. Nisam se ni vratio do Umaga, a već sam joj poslao poruku: "Kad ćemo opet" i tada je bila sretna – prisjetio se naš eurovizijski predstavnik. Na kraju su ostali zajedno, a 2022. dobili su nagradu za najbolji video na natječaju Moja.hr.

Podsjetimo, jutro nakon showa i prolaska u finale na Instagramu se oglasio i Lasagna te poslao poruku obožavateljima. Hrvatski eurovizijski predstavnik snimio je dva storija, jedan na engleskom, a drugi na hrvatskom jeziku. Prvo je stranim glasačima zahvalio na podršci i rekao da mu je najbolji dio sinoćnjeg nastupa bio kada je počeo plesati i vidio kako je publika bila u ritmu s njim. 

VIDEO: Lasagna press

– To je bio nevjerojatan prizor. Nadam se da ćemo u subotu biti još bolji – istaknuo je Lasagna. Potom se obratio na hrvatskom jeziku.

– Dragi moji Hrvati, presretan sam vidjeti ove snimke koje mi šaljete i uzbuđenje koje ste jučer proživljavali skupa sa mnom. Nadam se da ste zadovoljni, da ste ponosni i idemo sad do kraja – rekao je autor "Rim Tim Tagi Dima".

Podsjetimo, osim Hrvatske u prvom polufinalu nastupilo je još 14 zemalja i to su: predstavnica Cipra Silia Kapsis, predstavnik Litve Silvester Belt, Irsku su predstavljali Bambie Thug, Ukrajinu Alyona Alyona & Jerry Heil, Poljsku Luna, Island Hera Björk, Finsku Windows95man, Moldaviju Natalia Barbu, Azerbajdžan Fahree feat. Ilkin Dovlatov, Australiju Electric Fields, Portugal Iolanda i Luksemburg Tali. Od 15 izvođača, samo se njih 10 plasiralo u subotnje finale: Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litva, Finska, Cipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije