Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Imaju nešto zajedničko

FOTO Severina prokomentirala slučaj razvoda Elle Dvornik: Nije se ustručavala

Foto: instagram
1/21
25.04.2024.
u 20:00

Pjevačica Severina Vučković odrješito je prokomentirala slučaj Elle Dvornik i jasno dala do znanja na čijoj je strani.

Influencerica Ella Dvornik i Britanac Charles Pearce prije dva dana došli su na još jedno ročište, odnosno brakorazvodnu parnicu na Općinskom sudu u Puli, a ni taj put nisu mogli proći nezamijećeno. Uskoro i službeno bivši supružnici stigli su u pratnji svojih odvjetnika, a kći kralja funka odlučila je odjenuti modnu kombinaciju zagasitih boja. 

Nakon ročišta influencerica je na šaljiv način javno na svojem Instagram profilu prokomentirala cijelu situaciju, a pohvalila se i skupocjenom 'torbicom' njezina odvjetnika, odnosno spisom dokumenata potrebnim za ročište. I dok je Ella Dvornik šaljivo komentirala cijelu situaciju, poruke podrške koje joj je napisala najpoznatija domaća pjevačica Severina Vučković dokazuju da je ipak cijela situacija puno ozbiljnija, no što to izgleda. 

- Najteže borbe najjači vode. Grlim nježno - napisala je u komentarima ispod objave Vučković, a na kraju je i na svojim Instagram pričama podijelila njezinu fotografiju te napisala: - Podrška, mila Ella - iskreno je poručila Severina. Njih dvije su se prije nekoliko tjedana zajedno i družile, a fotografije su podijelile na društvenoj mreži Instagram.

Inače, dok je Ella izlazila iz sudnice s velikim smiješkom na licu, njezin uskoro bivši suprug nije bio tako dobre volje. Podsjetimo, domaća influencerica i glazbenica Ella Dvornik nedavno je javnosti obznanila kako je ljubavi i braku s 14 godina starijim Charlesom Pearceom došao kraj. Par je živio u Balama u Istri s dvije kćeri, šest godina starom Balie Dee i tri godine mlađom Lumi Wren. Njihova ljubavna priča započela je kad je 22-godišnja Ella upoznala Charlesa u Londonu, a vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu nakon pet godina ljubavi i tri godine zaruka. 

 

FOTO Severina Vučković javno je podržala influencericu Ellu Dvornik

1/2

 

VEZANI ČLANCI:

 

FOTO Ella Dvornik nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak': Oboje podijelili dojmove

1/12

 

"Svi su se smijali našoj vezi jer su mislili da je razlika u godinama prevelika i da je to nešto što će nas brzo proći, da nikada nećemo moći razumjeti jedno drugo na pravi način. Ali, evo nas ovdje, četiri godine poslije, u našem domu, s dva kućna ljubimca i bebom na putu", napisala je na Instagramu kći Dine i Danijele Dvornik 2017. godine kada im je na svijet stigla prva kćerkica Balie Dee. Par je tada bio na glasu kao jedan od omiljenih 'it' domaćih parova, rado viđeni gosti raznih manifestacija, a influencerica je uspješno, unatoč majčinstvu i obvezama, gradila svoju karijeru. Trenutak koji ih je još jednom silno razveselio jest dolazak njihove druge kćerkice Lumi Wren 2020. godine. Osim što se prati svaki njezin korak na društvenim mrežama, Ella se odnedavno ozbiljnije upustila i u glazbene vode projektom Alterella.

 

 

Komentara 2

KU
Kujttim
20:51 25.04.2024.

Severina je imala pjevačku karijeru od 1993. do 2024. Bila mi je odlična pjevačica, a poslije je otišla u neke druge vode. Danas bih išao na njezin koncert ako bi mi netko platio 100 eura. Ispod toga ne bih to radio.

TU
TutoBruto
20:59 25.04.2024.

One nisu sponzoruse vec su to njihovi bivsi muzevi koji su zaradjivali na njima. Severina zaraduje basnoslovne novce dok Ella je daval bivsem djeparac od svoje IG zarade koja je isla od 1000-50000 EU mjesecno. Eto da znate! Ljubomorne duse :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije