Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Došli brojni slavni

Ekstravagantno vjenčanje godine: Milijarder (36) je za četiri dana slavlja izdvojio 20 milijuna eura

Foto: Profimedia
1/5
06.05.2024.
u 20:15

Za ovo nenadmašivo vjenčanje par je izdvojio pozamašnih 20 milijuna eura, a njihova četiri dana slavlja uveličale su svjetske face

Društvena mreža Instagram posljednjih je dana puna fotografija s vjenčanja, kako su ga prozvali - godine! Poduzetnik Umar Kamani i model Nade Kamani izrekli su sudbonosno "da", a za višednevno slavlje par je izdvojio pozamašnih 20 milijuna eura. Osnivač brenda Pretty Little Thing, Umar Kamani i model Nada Adelle vjenčali su se na jugu Francuske, a u četiri dana održane su čak dvije ceremonije. 

Slavlje je počelo u četvrtak s partyjem dobrodošlice za goste, a nastavilo se u petak s vjenčanjem na kojem su bile brojne zvijezde. U subotu je pak bilo održano tradicionalno indijsko vjenčanje. Četvrti dan slavlja, u nedjelja, bila je rezerviran za opušteno roštiljanje s kojim su zaključili cijelu ekstravaganciju na koju su potrošili više od 20 milijuna eura. Na slavljeničkom vikendu u Francuskoj stigli su brojni poznati, a među kojima su i supermodel Naomi Campbell, pjevačica Christiana Milian, glumica Tessa Thompson, jedna od najpopularnijih domaćih influencerica Tamara Kalinić, a u petak su nastupili slavni pjevači Andrea Bocelli i Mariah Carey. Za vjenčanje u petak, održano u hotelu du Cap-Eden-Roc. Nade je odabrala vjenčanicu francuske kuće Dior, koju je samo za nju kreirala Maria Grazia Chiuri.

GALERIJA  Vjenčanje poduzetnika Umar Kamani i modela Nade Kamani

1/5

Kako su mediji prenosili, jedini zahtjev koji je mladenka imala bio je da vjenčanica bude jednostavna, bez previše ukrasa. Haljina je sašivena od materijala peau de soie, odnosno padesoy, a što je luksuzna svilena tkanina često korištena za vjenčanice, a mlada je uz dugački šlep nosila i veo od tila i čipke. - Htjela sam da vjenčanica sama po sebi bude detalj - dekolte, kroj, linije... Zamislila sam haljinu koja će biti bezvremenska, utjeloviti gracioznost i sofisticiranost koja je uvijek u trendu. Djelomično me inspirirala jedna crna haljina Grace Kelly - kazala je mladenka te dodala: - To je trenutak o kojem svaka djevojčica sanja, ali ovo je zaista bila bajka - vjenčanje s toliko stila, na takvoj lokaciji i naravno, za muškarca iz snova.

VEZANI ČLANCI:

FOTO Prijateljica Kate Middleton raskrinkala par: 'Prolaze pakao, slomljena sam, nadam se da...'

1/24

Dok je ona hodala prema oltaru, Andrea Bocelli pjevao je "The Prayer". Mladenci su kasnije u intervjuu za Vogue Arabia priznali kako im je trenutak u kojem su se ugledali pred oltarom bio najljepši u svadbenom vikendu. Par se zaručio 2021. godine, a zaruke nisu bile ništa manje ekstravagantne. Naime, 36-godišnji milijarder je tada unajmio opernu kuću u Monte Carlu, ispunio je s 10 tisuća bijelih ruža i svijećama te angažirao 25 glazbenika da odsviraju pjesmu "Beauty and the Beast". Model i poduzetnik prvi su put viđeni zajedno 2020. godine tako da su zaruke bile brže od same realizacije vjenčanja koje mnogi nazivaju vjenčanjem godine.

VIDEO: Baby Lasagna otkrio svoje ritaule prije izlaska na pozornicu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije