Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASOBAL LIGA

Dva gola Metličića u pobjedi Ciudada

Petar Metličić
Goran Stanzl
24.09.2009.
u 08:27

Kompletirano je treće kolo španjolskoga rukometnog prvenstva. Stopostotan učinak zadržale su četiri momčadi, aktualni prvak Ciudad Real, Barcelona, Valladolid i Aragon.

Ciudad Real je lako s 37-28 pobijedio Reyno de Navarru uz dva gola Petra Metličića. Reixach je bio najefikasniji u redovima madridske momčadi, dok je u redovima gostiju Davor Dominiković zabio jedan gol.

Ademar Leon poražen je na gostovanju kod Granollersa 28-26. Hrvatski reprezentativni vratar Mirko Alilović obranio je deset udaraca prema vratima, Denis Buntić zabio je jedan, a Damir Bičanić tri gola u redovima poražene momčadi.

ASOBAL liga, 3. kolo:

Alcobendas – Barcelona 27-35
Toledo – Oscatvio Pilotes 32-28
Ciudad Real – Reyno de Navarra 37-28
Cuenca – Anteguera 34-30
Granollers – Ademar Leon 28-26
Frigofircos Morazzo – Arrate 26-34
Aragon – Torrevieja 27-26
Valladolid – Naturhouse La Rioja 32-26

Redoslijed: 1. Barcelona 6, 2. Ciudad Real 6, 3. Valladolid 6, 4. Aragon 6, 5. Cuenca 4...

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije