Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ ULTIMATUMA

Soldo ostaje bez obzira na ishod sa Stuttgartom

FC Koln
Pixsell
19.09.2009.
u 12:32

Uoči subotnje utakmice 6. kola njemačkog nogometnog prvenstva između Stuttgarta i Kölna na Gottlieb Daimler Areni kelnski dnevnik Express piše da pred hrvatskog stručnjaka Zvonimira Soldu nije postavljen ultimatum.

Nakon pet odigranih kola u Bundesligi Köln se nalazi na posljednjem, 18. mjestu na ljestvici s tek jednim osvojenim bodom i gol razlikom 3-9, što je Soldu prema kladionicama dovelo na vrh liste trenera kandidata koji slove kao najveći favoriti za dobivanje otkaza u Bundesligi.

Iz Kölna su demantirali da bi novi poraz, protiv kluba za koji je kao igrač nastupao deset godina (od 1996.-2006.), Soldi donio otkaz.

- Na ovakav razvoj događaja gledamo sa zabrinutošću, ali ne potpuno namrštenog čela. Nema nikakvih ultimatuma prema Soldi. Naprotiv, razgovarali smo s njim i ima naše povjerenje – rekao je dr. Rolf Martin Schmitz, predsjednik Upravnog odbora Kölna. 

Ključne riječi

Komentara 1

SP
spancro
22:37 19.09.2009.

ma pobjedili su protiv stutgarta 1-2

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije