Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCENTRIRANI NA SEBE

Laporta: Uopće ne razmišljamo o Realu

Laporta
Reuters/Pixsell
22.09.2009.
u 15:51

Predsjednika Barcelone Joana Laportu nimalo ne brinu događanja u madridskom Realu, klubu s kojim nakon tri kola dijele vrh ljestvice španjolskoga nogometnog prvenstva.

Nije Laporta bio voljan "secirati" i usporediti te dvije momčadi, niti se upuštati u kupovine pojačanja “kraljevskog kluba”.

- U Barceloni razmišljamo samo o Barceloni. Trudimo se ostati usredotočeni na to da naši igrači daju svoj maksimum. Pred nama je odgovornost branjenja tri velika naslova - kazao je Laporta, pritom mislivši na Ligu prvaka, Primeru i Kup kralja.

- Moramo ostati fokusirani i rasti u igri iz dana u dan. Uspijemo li u tome onda ćemo znati da radimo dobar posao. Nismo sretni ukoliko samo pobijedimo, tražimo od sebe mnogo više, način na koji to činimo, a u kojem navijači mogu uživati.

- Uvijek želimo završavati utakmice zadovoljni našom predstavom - zaključio je Laporta.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije