Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRANJČAR U PRVENSTVU

Ćorluka u najlošijoj momčadi kola

Vedran Ćorluka
AFP
21.09.2009.
u 18:29

Loša igra u porazu 3:0 od Chelseaja, gurnula je Tottenhamova desnog braniča među najslabija izdanja u prošlom kolu.

Internetska stranica Eurosporta objavila je najbolju i najlošiju momčad proteklog kola u Premiershipu, ali i dosadašnjeg dijela cijele sezone...

Obje momčadi birane su prema prosjeku ocjena iz šest engleskih dnevnih novina, redom Suna, Daily Maila, Daily Stara, Daily Mirrora, Guardiana i Timesa.

Maksimalna ocjena za angažman na terenu je deset, a kriterij za ulazak u najbolji i najgori sastav minimalno tri utakmice.

Prosjek ocjena 7.0 Luke Modrića, uvrštavao ga je među 11 najboljih u dosadašnjem dijelu Premiershipa na poziciji lijevoga veznog igrača, na koju ga je postavila Eurosportova ekipa u formaciji 4-4-2, no nakon ovoga tjedna ozlijeđenoga hrvatskog veznjaka više nema u idealnoj postavi. Ondje je njegovo mjesto zauzeo Ryan Giggs (Manchester United) s prosječnom ocjenom 7.28.

Modrićevu poziciju, prema Eurosportu, igra u Tottenhamu (ranije u Portsmouthu) Niko Kranjčar, kojeg nitko nije izgurao iz najslabije momčadi Premier lige. Prosjek hrvatskog veznjaka iznosi 5.75 što ga svrstava u momčad vrijednu kritike.

Još jedan Hrvat spomenut je u izboru sportske internetske stranice, a riječ je o Vedranu Ćorluki. Loša igra u porazu 3:0 od Chelseaja, gurnula je Tottenhamova desnog braniča među najslabija izdanja u prošlom kolu.

Desetorica najslabijih u prošlom kolu Premiershipa prema izračunu Eurosporta:

Ben Foster (Manchester United) - 4.0

Vedran Ćorluka (Tottenham) - 4.0

Rio Ferdinand (Manchester United) - 5.0

Anton Ferdinand (Sunderland) - 5.0

Danny Collins (Stoke) - 4.0

Gretar Steinsson (Bolton) - 4.5

Fabrice Muamba (Bolton) - 4.5

Clint Dempsey (Fulham) - 4.5

Hugo Rodallega (Wigan) - 4.5

Jason Roberts (Blackburn) - 5.0.

Ključne riječi

Komentara 2

SL
slave
21:50 21.09.2009.

ĆORLUKA LEGENDA !!!!!!

ĐE
đenpa
08:46 22.09.2009.

Da vi igrate protiv Drogbe vidjeli bi što je igrati u engleskoj ligi. Glavu gore Čarli bio je to samo jedan loš dan. Koliko je samo takvih imao Šimunić pa ga nisu tako razapinjali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije