Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neočekivan razvoj događaja

Mladenka zaprepastila sve goste: U zadnji tren je 'promijenila' mladoženju!

Shutterstock
06.05.2024.
u 14:30

Nije bilo pozivnica jer je to bio veliki trošak i mladenka je odlučila djeverušama samo poslati adresu e-poštom

Mladenka je ostavila goste na vjenčanju zgroženima i zaprepaštenima nakon što je u zadnji čas 'promijenila' mladoženju, odlučivši se udati za čovjeka po imenu Michael umjesto za Johna, koji ju je zaprosio. Neobičnu priču podijelila je djeveruša na Redditu, piše Mirror. 

"Ja sam tada imala 23 godine, imala sam grupu prijateljica s fakulteta, a jedna od njih, nazovimo je Sarah, bila je ona djevojka koja je s dečkom u vezi još od srednje škole. Bili smo bliska grupa prijatelja i dečko, nazovimo ga John, uvijek je bio tu. Svi smo bili u istoj školi, ali on je bio dvije godine stariji od nas. Našu grupu činilo je sedam djevojaka, bile smo nerazdvojne, zajedno smo učile, putovale i zabavljale se, a Sarah i John su uvijek bili tu", ispričala je.

VEZANI ČLANCI:

Nakon što je završila fakultet, žena se preselila u drugi grad, ali njeni stari prijatelji ostali su u bliskom kontaktu. "Šest mjeseci nakon diplome ponovno smo se okupili na božićnom ručku i Sarah je objavila da ima novi posao, da je zaručena i da traže kuću. Nazvala sam jednu od svojih prijateljica i ona je samo rekla da je mladenka bila malo neorganizirana. Rekla mi je da će haljine za djeveruše biti plave, ali mladenka se predomišljala svaki tjedan pa nije bila sigurna", nastavila je.

"Nije bilo pozivnica jer je to bio veliki trošak i mladenka je odlučila djeverušama samo poslati adresu e-poštom. Tri tjedna prije vjenčanja kuma mi je poslala poruku da kupim lila haljinu, poslala mi je fotografije onoga što je mladenka očekivala da kupim i obavijestila me da neće biti djevojačke večeri jer ne želi trošiti novac na to", kaže.

 

"Dobila sam adresu i vrijeme za crkvu i zabavu. Bilo mi je jako čudno i bila sam tužna što je ovo bilo moje prvo iskustvo djeveruše i pokazalo se da je to bilo vrlo dosadno iskustvo. Jednostavno sam mislila da par plaća kuću i sve troškove vjenčanja tako da je to imalo smisla i htjeli su da sve bude skromno", dodala je. Zatim, samo pola sata prije nego što je mladenka trebala prošetati do oltara, glavna djeveruša ju je povukla u stranu kako bi otkrila šokantnu dramu. "Bila sam sva dotjerana u svojoj lila haljini, spremna podržati sretni par. Po dolasku, glavna djeveruša me odvela i rekla mi da se moramo potruditi oko mladenke više nego ikad jer mladoženja ne poznaje nikoga iz njezine obitelji ili prijatelja. Bila sam zbunjena i pitala sam: 'Zašto bi John bio izgubljen? On je godinama blizak nama i sa Sarinom obitelji.' Tada je otkrila da mladoženja nije John, nego Michael. Osim toga, sve su djeveruše nosile različite boje i nisu htjele da kupim još jednu haljinu, zbog čega su to i skrivale od mene, a ja sam se osjećala malo izdano. Bila sam zaprepaštena! Ispostavilo se da nitko nije imao petlje objasniti to preko telefona, a većina nas je tek u tom trenutku saznala za zamjenu mladoženje. To su znali samo Sarini roditelji, braća i sestre i glavna djeveruša", ispričala je.

GALERIJA: 5 stvari koje o svom vjenčanju ne biste trebali otkrivati na društvenim mrežama! 

1/9

Sa samo 10 minuta na raspolaganju, predstavila se Michaelu, kojeg je opisala kao "potpunu suprotnost Johnu". "Nisam imala pojma tko je on, niti zašto ženi moju prijateljicu, koja mi je prije manje od tri mjeseca rekla da se udaje za Johna. Cijela Michaelova obitelj bila je ondje i izgledala presretno, dok je sva Sarahina strana obitelji i prijatelja bila vrlo ozbiljna i šutljiva. Neki iz Sarine obitelji donijeli su darove s Johnovim imenom, a stare tete su nastavile zvati Michaela Johnom. Zabava je bila toliko podijeljena jer nismo imali pojma tko su ti ljudi, Michaelova obitelj bila je s jedne strane prostorije, a mi s druge. Tijekom zabave bilo je vrlo neugodnih govora Michaela o tome koliko je volio Sarah i obrnuto. Nitko od Sarine obitelji nije održao govor, moglo se vidjeti na licima njezinih roditelja da nisu nimalo sretni s onim što se događa, a ona mama je cijelu noć samo objašnjavala obitelji o zabuni. Mi, kao Sarine najbolje prijateljice, pokušavale smo održati zabavnu atmosferu, ali osjećale smo se čudno cijelo vrijeme i jedva sam čekala da završi", kaže ona.

Naposljetku, kad se počelo više piti, glavna djeveruša je ispričala pravu priču. Objasnila je kako je Sarah upoznala Michaela na svom novom poslu u kolovozu - i kako je potajno izlazila s njim dok je također prihvatila Johnovu bračnu ponudu. "Sarah je otkazala zaruke krajem siječnja kada je saznala da je trudna s Michaelovim djetetom. Nikome nije rekla još mjesec dana, ali je otkazala tiskanje pozivnica i svega što je imalo Johnovo ime. Sarini roditelji saznali su za Michaela mjesec dana prije vjenčanja, a da je trudna tjedan dana prije vjenčanja i zato nije bilo djevojačke večeri jer je cijelo vrijeme imala mučnine i bila umorna. Sarah nije nikome rekla i zadržala je haljinu, mjesto za zabavu i sve kao da se ništa neće promijeniti i da će se udati za Johna. Izmijenila je sve boje i detalje kako bi izašla u susret svojoj svekrvi i šogorici, koje nisu imale pojma da je prije bila zaručena, ali su znale da je trudna pa je trebalo biti brzo vjenčanje prije nego što trbuh počne biti vidljiv. Obiteljima je rečeno da je tiskara jako pogriješila s pozivnicama i da ih zato neće dobiti", kazala je.

VEZANI ČLANCI: 

Kako kaže, danas su Sarah i Michael još uvijek u braku i zajedno imaju petero djece, a mnogi vjeruju da je donijela ispravnu odluku ostavivši Johna. "Zadnje što sam čula je da je John obolio od depresije i završio u mentalnoj ustanovi. Također sam mnogo godina kasnije saznala da John nije bio tako ljubazan prema Sarah kao što smo svi mislili, pa čak i kad nije pokazivao znakove zlostavljanja, nikad nismo znali što se događalo iza zatvorenih vrata. Sarah je neko vrijeme razmišljala o tome da ga ostavi, ali nakon što je bila s njim toliko godina, osjećala se dužnom udati se za njega. Na kraju, svi vjerujemo da je Sarah napravila pravi izbor i evidentno je da je izuzetno zadovoljna svojim životom, ali način na koji je napravila tu promjenu bio je krajnje bizaran i još uvijek ga se sjećam kao najneobičnijeg vjenčanja kojem sam ikad prisustvovala", zaključila je.

Reagirajući na njezinu objavu, jedan korisnik je komentirao: "Wow, to je barem ispalo ok. Da, ne znam kako bih reagirao da sam bio u tvojoj situaciji." Drugi korisnik se ubacio: "Kakva priča, nisam očekivao zaplet oko Johna. Drago mi je da su Sarah i Michael dobro." Treći korisnik je primijetio: "To je morala biti jedna neugodna svadbena zabava."

Muškarac ne može odoljeti ženinoj sestri: ‘Seksali smo se i na dan našeg vjenčanja!’

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije