Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRA REHABILITACIJA

Ming: Moći ću igrati košarku, ali tek sljedeće sezone

Yao Ming
Reuters
24.09.2009.
u 09:02

Ohrabren napretkom ostvarenim kroz rehabilitaciju operiranoga lijevog stopala kineski centar NBA momčadi Houston Rocketsa, najavljuje da će i dalje igrati košarku.

Yao Ming, 29-godišnji 231 centimetar visoki kineski centar, trebao bi moći započeti sezonu 2010./2011., nakon što pauzira sljedećih godinu dana.

Sedmerostruki All-Star igrač, pretrpio je ozljedu osmog svibnja u utakmici doigravanja protiv LA Lakersa. Nakon što prvi rezultati oporavka nisu dali očekivanog ploda, pojavila se realna opasnost da Kinez neće moći nastaviti karijeru.

- Kost dobro zacjeljuje, no nikako neću moći zaigrati u nadolazećoj sezoni. Ne želimo požurivati oporavak već dati vremena da ozljeda u potpunosti bude sanirana - kazao je Ming.

- Moći ću igrati košarku, i to je dobro, ona je moj život. Jasno je da ću morati promijeniti neke navike, a to prvenstveno znači malo usporiti za vrijeme igre - zaključio je kineski košarkaš kojem je kirurškim putem transplantirano koštano tkivo u čunastu kost, nakon čega su liječnici ponovno poravnavali kosti u stopalu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije